Zamestnanec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozhodovanie, nacrt problemov.

Mam v povahe nezaujimat sa o zbytocnosti, konzumne veci,stale na vsetko hovorim "nie,nie,nie... (asketicky)" a nakoniec, v dosledku silnej potreby, si vyberam to najhorsie a najdrahsie.
Ak sa rozhodujem rychlo, robim chyby. Ak sa rozhodujem pomaly, nerozhodnem sa nikdy. Pre mna neplati "Ver svojej intuicii" ani "Rano mudrejsie vecera.". Hned po rozhodnuti mavam tendenciu svoje rozhodnutia lutovat. Do istej miery som nespokojny s kazdym svojim rozhodnutim.Naucil som sa uz predpokladat svoju nespokojnost v duchu vyroku:"Ci sa ozenis, alebo ostanes starym mladencom - budes lutovat." Ponukli mi iste zamestnanie. Nevedel som sa narychlo rozhodnut ci ho prijat a tak som si zacal spisovat na papier argumenty "za a proti".Rozhodol som sa "za",aj ked argumenty "proti" prevysovali argumenty "za". Asi preto,ze som nemal inu variantu "za".(Dokelu aj s vrabcom v hrsti.) Moje pevne rozhodnutia vobec nie su pevne. Rozhodnem sa, ze zajdem do kostola, ale na polceste si spomeniem, ze som sa tam minule mimoriadne nudil a bol som sklamany. Elektricka prejde okolo kostola, bez toho aby som vystupil a ja sa dalej rozhodujuc odveziem niekam, kam som vobec nechcel ist. poznamky: Zda sa mi,ze mudrost spociva na 99% v dobrych rozhodnutiach. Nie je nas zivot iba seriou rozhodnuti? Musim si na to rozhodovanie posvietit.

rozhodovanie nanečisto | stály odkaz

Komentáre

  1. Ja si myslím...
    ...že tvoj problém spočíva v tom, že sa príliš pozoruješ. ;)
    publikované: 09.06.2006 19:13:17 | autor: Mona (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Dik. Dufam...
    Dufam, ze sa z toho casom dostanem. Moj otec vravi, ze vekom sa v nasej rodine lepsi povaha.
    publikované: 09.06.2006 19:17:29 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014