Zamestnanec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svet bude taky, aky si zeny zvolia ze bude

Je jasne, ze zeny letia na muzov pri peniazoch. Zeny su vsak povrchne ,ale nie v tom zmysle, ze by ich nezaujimali dusevne vlastnosti muzov, ale povrchne v tom zmysle, ze ich nezaujima odkial ma muz peniaze. Nezaujima ich odkial peniaze su, hlavne ze su. Preto ich ocari rovnako muz,ktory ma auto, byt a peniaze v hotovosti, rovnako ako muz, ktory ma auto na lizing, byt na hypoteku a peniaze z pozicky na spotrebu. Na to, ze muz moze o taketo zdroje casom lahko prist si uvedomia az neskoro, vacsinou s dvoma detmi , vela vraskami, kedy uz muzi so skromnejsimi, ale svojimi zdrojmi su davno rozhodnuti zit radsej sami.... slovom je nad slnko jasnejsie, ze sucastnu ekonomicku krizu vlastne sposobili zeny , tym ze svojim kriteriami vyberu nutili muzov k pozickam, ktore potom neboli muzi schopni splacat.
Je jasne, ze zeny letia na svalnatych muzov, ktory "vedia ochranit rodinu". Lenze preto sa muzi musia venovat agresivnym sportom, posilnovaniu, boxu, musia byt stale pripraveny bojovat pre nic, len pre to aby sa ukazali...Je jasne, ze tymto rozhodnutim si zeny nezvolia svetovy mier.
Ak si budu zeny vyberat muzov s autom, je jasne, ze muzi si budu kupovat stale viac aut, co znamena aj viac emisii do ovzdusia, hustejsia cestna premavka, hustejsia cestna siet... Je jasne, ze si tak zeny zvolia okrem ekonomickej aj ekologicku krizu.
 
Preto zeny, volte:
-ekonomicku stabilitu a muzov, ktory odmietaju zit na dlh
-svetovy mier a muzov, ktori chodia do kniznice a nie do posilnovne
-ekologiu a muzov, co chodia elektrickou a nie autickarov
Zeny vsetkych krajin spojte sa!

rozhodovanie nanečisto | stály odkaz

Komentáre

  1. ja som divná žena
    možno povrchná,
    ale nemám chlapa ani ramba, ani s mercedesom a navyše držím kasu doma ja ... aby sme nemali žiadne dlhy a napredovali, takže ako keby som tu vlastne
    ani nebola
    publikované: 24.06.2009 11:53:44 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  2. sestko máš aj pravdu :-)
    mám dvoch synov; jeden chodí do knižnice - bez baby a druhý je športovec s babou (s babami),....no ale neviem, či tvojou voľbou sa udrží ekonomická stabilita, svetový mier a ekológia, lebo asi v tých autách to nebude a nie všetci bývajú v dosahu električky, trošku si to moc zovšeobecnil, ale záver pobavil :-))) O_ô
    publikované: 24.06.2009 12:58:43 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Vsetko je mozno uplne inac...
    a blogerky su moyno vynimocne zeny..to je len zopar idei, ktore vznikli pri diskusii s mojimi kolegami, ktory si kupuju kabriolety a byty s maximalnym hypotekarnym krytim a... Maju uspech!
    publikované: 24.06.2009 13:37:55 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Sestko
    majú kvalitný úspech? Alebo im závidíš tie blondínky s predĺženými vlasami, gélovými nechtami, nadtetovanými perami plnými botoxu a silikónmi na hrudi? Stačili by ti také baby?
    ...len tak mimochodom, s Matahárom sme sa našli v posilke...lenže sme sa tam nechodili predvádzať, ale cvičiť....:-)))
    publikované: 24.06.2009 15:57:03 | autor: realitymatahari (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :-)
    Áno.
    publikované: 24.06.2009 16:06:14 | autor: plpko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :))
    Ta co citas za casopisy:)))
    Ja zijem v inom svete asi:)))))
    publikované: 24.06.2009 17:06:56 | autor: strapateslnko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014