Zamestnanec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Orgán naviac

Ak Boh niektorých ľudí nestvoril pre manželstvo, potom títo ľudia majú akoby orgán naviac. Teda akoby nemalo zmysel, že majú určitý orgán. Môžu sa pýtať: " Aký to má zmysel, že mám orgán, keď ho nemám možnosť používať?" Buď to teda nemá zmysel a niekde sa stala chyba, alebo to má zmysel a Boh si možno pri stvorení povedal: " Keby som dal jednému človeku orgán a druhému nie, mysleli by si, že si nie sú rovní a jeden nad druhého by sa vyvyšoval - preto dám každému človeku orgán."
Ale ak Boh niektorých ľudí nestvoril pre manželstvo, potom títo ľudia majú akoby akoby túžbu naviac. Teda akoby nemalo zmysel, že majú určitý túžbu. Môžu sa pýtať: " Aký to má zmysel, že mám túžbu, keď nikdy nebude naplnená?" Nie, tak takto sa človek málokedy pýta, lebo Boh dal človeku aj nádej. Ale keď sa na to pozrieme objektívne, niektorí ľudia naozaj nemajú ani nádej. Buď to teda nemá zmysel a niekde sa stala chyba, alebo ak zamietneme vysvetlenia ako napr. že Boh skúša ľudí, či dokážu nevyužiť služby profesionálky/a, alebo ich takouto nenaplnenou túžbou Boh trestá,aby sa polepšili, alebo ich chce niečo naučiť, aby mohli písať takéto poučné blogy... potom ostáva ešte vysvetlenie, že takéto nenaplnené túžby držia spoločnosť pokope.

z osamelosti | stály odkaz

Komentáre

  1. ale tym,ze nam dal boh
    dve ruky,predsa len to azda trochu poriesil...ci?:-))
    publikované: 06.05.2010 23:11:47 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. sestko
    spoločné nenaplnené túžby
    držia pokope nás..
    múdro sa ozval tvoj hlas..
    idem s mužom spolu "túžit"
    by vydržali sme do konca život prežit..

    a ty múdre dávaš texty
    taký mudrlant si ty?
    publikované: 07.05.2010 07:27:10 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Bonnie
    dobra poznamka....ale to riesenie neplati napr. pre vozickarov, ktori su cely ochrnuti a funguje im len zopar najdolezitejsich organov, plus jeden zbytocny organ.
    publikované: 07.05.2010 08:41:03 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hm...
    su ludia, ktori v manzelstve neziju, niektori maju staleho partnera "bez papierov", inym vyhovuje partnerov menit, vydrzia s nimi len po dobu zamilovanosti a ked to naj...prejde, idu o dvere dalej.
    Su ludia, ktori sa nedokazu zblizit s druhym clovekom, mozno prekonali traumu v detstve, ci v ranej mladosti, ludia, ktori sa sklamali a uzavreli sa pred laskou a vsetkym, co s nou suvisi.
    Poznam vozickarov, ktori su ochrnuti v spodnej casti tela, ciastocne aj na rukach, a predsa maju partnera.
    Mimochodom, u muzov ten organ sluzi aj na ine ucely, takze nie je naviac, ci ?
    publikované: 07.05.2010 08:56:32 | autor: sestra od Bonnie (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. radost
    Ano som taky mudrlant, snazim sa na veci utvorit si co mozno najviac nazorov, aby som nebol voci nicomu zaujaty. Ma to len take neprijemne vedlajsie ucinky, ze si nie som nicim isty, neviem sa k nicomu rozhodnut a ked sa rozpravam z presvedcenymi ludmi, tak si myslia, ze si z nich utahujem.
    publikované: 07.05.2010 08:59:12 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. sestko,
    myslim,ze je to mila a zaujimava uvaha,ale vsetko,co mame,nie je jednoucelove.jednotlite suciastky nasho tela dokazu ciastocne,niekedy i plne zastupit ine suciastky,ktore su docasne,ci trvalo vyradene z procesu.ako segra sob spravne podotkla,organ genitalny nesluzi len na to jedno a ja myslim,ze i organ "tuzby"(som myslela,ze to pojde pouzit,lebo sa mi to akosi rymuje,ale zmysel to,zial,nedava,tak menim na "institut") teda vlastne institut tuzby moze byt transformovany,smerovany a zamerany rozne.a nadej ma kazdy,uplne kazdy..kto si ju pripusti:-))
    dovolila by som si oponovat,ak je niekto uplne ochrnuty,uplne,tak myslim,ze je zrusena i organova funkcnost-pochybujem,ze by miecha odrovnala len koncatiny a ostatne funkcionality organov,ktore na nu navazuju,nechala...ale to by nam musel odobrit nejaky specialista...
    publikované: 07.05.2010 17:41:58 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014